Thank you for the year 2012!

We have had a very nice year. We showed four youngsters from our J-litter in the rings during the year 2012. All four of them (Jasbeer Onyx, Jawahar, Jagadamba & Jayalalita) gained CQ and three of them was awarded at least one CAC:) Kiranas Jasbeer Onyx "Late" from our hometeam took five CAC´s, one BOB and several BM-placements. I wanna thank all the people around me for your help and support. Together we can make the year 2013 at least as good as this year was. Certainly I can´t wait what the future brings and the top of that is the birth of our K-litter in the end of January:) Cheers!


Meillä on ollut erittäin hieno vuosi. J-pesueemme nuorisosta neljä esitettiin kehissä vuoden 2012 aikana. Kaikki neljä (Jasbeer Onyx, Jawahar, Jagadamba & Jayalalita) palkittiin SA:lla ja kolme saavuttivat vähintään yhden SERT-voiton. Kotikennelissä asusteleva Kiranas Jasbeer Onyx "Late" voitti viisi sertiä, yhden Rop:in sekä otti useita PU-sijoituksia. Haluan kiittää kaikkia ympärilläni olevia ihmisiä avustanne ja tuestanne. Yhdessä voimme tehdä tulevasta vuodesta vähintään yhtä hienon kuin tämä mennyt vuosi oli. Allekirjoittanut ainakin odottaa sitä innolla ja päällimmäisenä mielessä on K-pentueen syntymä tammikuun lopulla:) Kiitos!

 

In Memoriam Kiranas Filemon "Ransu" 11.11.2000-3.12.2012

Niin monet kerrat tähän rantaan
Olemme tulleet ennenkin
Jättäneet kahdet jäljet santaan
Nyt yhdet vain vie takaisin

Lämpimät osanotot Ransun kotiväelle Seijalle, Einolle & Hanille sekä kasvattaja-Seijalle.

 

09.12.2012 Helsinki Winner 2012 Show

Judge Tarja Löfman; 40 TT´s.

Kiranas Jasbeer Onyx "Late" EXC2 CQ res-CAC

16.11.2012 New homepage

We have a new look!

28.10.2012 Seinäjoki INT Show

Judge Pamela Runderkamp; 25 TT´s.

Cags-Pa Emmanuelle "Lempi" BB-2 res-CACIB
Kiranas Jagadamba "Lila" BB-3 CAC
Kiranas Jasbeer Onyx "Late" VG2
Kiranas Jayalalita "Jola" VG4

14.10.2012 TT Open Show

Judge Minna Granskog kennel Sadi-Ya´s.
Kiranas Javier Onyx "Räbä" BOB-Tourist
Picture by Katri Sallinen.

22.9.2012 Turku Group Show

Judge Karin Bernardis; 20 TT´s.
Kiranas Jasbeer Onyx "Late" BM-3 CAC
Cags-Pa Emmanuelle "Lempi" BOS

Picture by Niina Norima, owner of the handsome BOB-boy Pindaros I´m In The Mood.

8.9.2012 Porvoo All Breeds

Judge Tamas Jakkel; 14 TT´s.
Kiranas Jasbeer Onyx "Late" BM-4 CAC

Judge Hans Almgren; 21 Bichon Havanais.
Tiziana Fancy Diamond "Luca" BM-2 res-CAC

Pictures by Ritva Vainio, Luca´s owner.

2.9.2012 Tampere Group Show

Judge Jochen Eberhardt; 16 TT´s.
Cags-Pa Flashback "Lassi" BM-2 CAC -> new FI CH!!
Kiranas Jawahar "Nemo" JUN VG4

Pictures by Minna Nummela and Katja Lind.

 

News 2012

Kouvolan kaikkien rotujen näyttely 18.8.2012

 

Sunday, 19 August 2012 11:52

Kouvolaan oli ilmoittautunut parisenkymmentä tibbeä. Niiden joukossa juniori-ikäinen Kiranas Jawahar eli Nemo. Tuomari Annamaria Tarjan tykästyi poikaan kovasti ja laittoi sen ykköspallille viidestä juniori-luokan uroksesta kera SA:n. Lisäksi Paras Uros -kehässä Nemo teki hienoa työtä sitä esittäneen Anni Mielosen kanssa ja nousi aina kakkoseksi asti! Tämä tiesi Nemolle jo toista sertiä ja tämä oli vasta nuoren herran kolmas virallinen näyttely. Alla muutama otos paikanpäältä. Oli suorastaan kutkuttavaa odotella täällä päämajassa tietoa, että miten Nemolla kehässä oli mennyt. Ja tiedon tultua ei onnenkyyneliltä voinut välttyä:) Tuhannet kiitokset työstäsi Nemon eteen Katja sekä Annille kiitokset taidokkaasta handlauksesta!

alt

alt

 

Helsinki KR ja Raisio KR 11.-12.8.2012

 

Monday, 13 August 2012 08:43

Raskas ja kiireinen, mutta niin hieno näyttelyviikonloppu on nyt onnellisesti takana. Lauantaina käväistiin Minnan sekä Laten ja Lilan kanssa näytillä Helsingissä. Tibbetuomariksi vaihtui kotimainen Harry Tast ja tibbejä oli paikalla 18 kappaletta. Nuorisomme pärjäsi todella hienosti. Late (Jasbeer Onyx) oli päivän toiseksi paras uros isukkinsa vanavedessä ja sai toisen serttinsä, jee! Siskolikka Lila (Jagadamba) ei ollut niin sanotusti "pekkaa pahempi", vaan kiri itsensä Paras Narttu -kisan kakkoseksi kera vara-sertin. Hyvä meidän muksut! Alla Lilan tyylinäyte kehästä. Paikanpäällä vierailulla turistin muodossa kävi myös kovasti komistunut Räbä (Javier Onyx), josta myös kuva alla. Kiitokset Katri, että olet jaksanut panostaa pojan hoitoon ja erityisesti turkkiin - se lämmitti kovasti kasvattajatädin mieltä:)

alt

alt

Sunnuntaina päästin vähän vähemmällä ajelulla, kun syslerin nokka suunnattiin kohtiin Raision Elonäyttelyä. Koiria oli fiksattavana ja kehään valmisteltavana puolta enemmän, sillä Laten ja Lilan lisäksi näyttelyyn oli ilmoitettu muksujen sisko Jola (Jayalalita) sekä Lassi (Cags-Pa Flashback) Lempin ensimmäisestä pentueesta. Suureksi ilokseni Seija oli ilmoittanut kisaamaan myös kunnioitettavassa 13,5 iässä olevan lady Justiinan (Kiranas Eden Empress). Tuomarina oli tiukkaakin tiukempi Lisbeth Campbell. Uroksissa vain kolme ja nartuissa vain kaksi ilmoitettua tibbeä sai tältä tuomarilta SA:n ja tibbejä oli paikalla sentään parisenkymmentä. Onneksemme nuori Latemme oli näiden kolmen uroksen joukossa. Late kiri jälleen Paras Uros -kisan kakkospallille ja tempaisi mukaansa sertin, jee jee! Muu porukkamme palkittiin Erittäin Hyvällä. Saimme kasaan Kiranas kasvattajaluokan, joka kyllä keräsi tuomarilta kehuja, mutta ei hänen mukaansa ollut kuitenkaan ihan tarpeeksi tasainen saadakseen häneltä kunniapalkinnon. Kiitokset mieleenpainuvasta viikonlopusta koko köörille ja erityiskiitokset Minnalle, jota ilman en olisi tätä kaikkea pystynyt hanskaamaan:) Alla otos kasvattajaluokastamme, 16-kuisesta Jola-neitosesta sekä todella upeassa kunnossa olevasta Justiinasta.

alt

alt

alt

 

Porin KV näyttely 28.7.2012

 

Monday, 30 July 2012 14:10

Kylläpäs oli sitten kuuman hikinen, mutta hauska päivä Porissa:) Lämpömittari napsutteli varmaan siellä lähempänä kolmeakymmentä koko päivän ja tibbejen arvosteluvuoroa odoteltiin pitkälle iltapäivään. Tunnelma teltta-alueella oli kuitenkin tuttuun tapaan leppoisa. Porissa Kiranaksista oli paikalla kotitiimin Late-poika sekä sen Pohjanmaalla asusteleva siskolikka Jola (Jayalalita). Tibbet tuomaroi Andreas Schemel. Lateksi oli hänen makuunsa turhan keskeneräinen ja muitakin pieniä puutteita hän poitsusta löysi. Tulokseksi kuitenkin arvosana erinomainen laatuarvostelusta. Siskolikka oli kovasti tuomarin mieleen ja saikin hienon arvostelun voittaen junnuluokan nartut SA:lla - hyvä Jola! Tämä oli vasta tämän neitokaisen toinen kehävisiitti virallisella puolella ja tästä on hyvä jatkaa. Tuula-Kaisalle kiitokset Jolan erinomaisesta hoidosta sekä näyttelyyn ilmoittamisesta! Ja kiva, että et hermostunut niihin kehänlaidalta tulleisiin neuvoihin (joita kyllä riitti:P), kun jouduit Jolan kanssa itse kehään;)

 

Lammin ryhmänäyttely 14.7. ja Forssan kaikkien rotujen näyttely 15.7.

 

Tuesday, 17 July 2012 18:07

Voi sitä kasvattajan onnea ja iloa, kun Katjalta tuli tekstiviesti Lammin ryhmänäyttelystä:) J-pesueemme komistus Nemo, Kiranas Jawahar, oli napannut ensimmäisen sertinsä! Nemo voitti ensin junioriluokan urokset SA:lla ja oli Paras Uros-kisassa neljäs isukkinsa sekä kahden muun valiouroksen jälkeen. Tibbet tuomaroi Lammilla ruotsalaisleidi Ewa Nielsen. Tämä oli vasta 15-kuisen Nemon toinen virallinen kisakoitos, joten koko tiimi on syystäkin pojasta äärimmäisen pollea. Lämpimät onnittelut Nemon omistajalle Katjalle sekä kiitokset siitä työstä, jota olet Nemon eteen tehnyt. Kiitokset myös Maaritille pojan esittämisestä sekä muusta avusta kisapaikalla. Olette te naiset vaan melkoisia! Seuraavana päivänä piipahdin velipoika Laten (Jasbeer Onyx) kanssa Forssassa, jossa tibbet arvosteli Juha Palosaari. Latelle mukava arvostelu+ERI ilman SA:ta - kuten niin kovin monelle muullekin, sillä linja oli tuomarilla tiukka:) Alla otoksia tuoreesta sert-pojasta.

alt

alt

 

Mätsäripainotteinen heinäkuun alku.

 

Sunday, 08 July 2012 14:50

Heinäkuun ensimmäisenä sunnuntaina meikäläinen pääsi pitkästä aikaa mätsärituomaroimaan. Naapurikuntaan Ypäjälle saapuikin mukava määrä koiria ja sääkin suosi. Päivän parhaimmaksi me tuomarit valitsimme yhteispäätöksellä aivan upeasti liikkuneen rhodesiankoirapennun. Parin päivän päästä suuntasimme Laten, Lilan, Minnan ja äipän kanssa Somerolle mätsäriin. Helteinen ilta sujui mukavissa merkeissä ja koiria oli paikalla vähän yli sata. Minna handlaili Lilan itse pienten koirien kehässä punaisten kakkoseksi. Yhdessä sisarukset osallistuivat harjoitus- ja kannatusmielessä myös parikisaan, joka tuntuu kuuluvan perinteisesti Someron kesämätsärin yhteyteen. Parikisassa pääsimme sijalle kolme ja muksut jaksoivat esiintyä hyvin yhdessä. Alla kuva parikisasta sekä Lilan tyylinäyte pienten koirien kehästä.

alt

alt

 

<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>

Page 1 of 4

News 2012

Kangasniemen Kaikkien Rotujen Näyttely 10.6.2012

 

Tuesday, 12 June 2012 13:41

Kesäkuun kymmenes oli taas pienen tauon jälkeen aika pakata sysleri täyteen koiria ja kamoja ja suunnata nokka kohti Kangasniemen kaikkien rotujen näyttelyä. Omasta tiimistä mukaan lähti allekirjoittaneen ja Minnan kultapojat, Late ja Lassi. Matkan varrelta Tampereelta napattiin kyytin vielä Anni ja Saana (Bristol Cream´s Heart Killer). Kimppakyydillä matkustus se vaan aina on yhtä hauskaa! Riemukkaan seurueemme lisäksi suupielet korviin veti myös päivän tulokset. Kolmatta kertaa virallisessa kehässä esitetty Lateksi valittiin rodun parhaaksi kera ihka ensimmäisen sertinsä, jee jee! Lassi (Cags-Pa Flashback) oli päivän Paras Uros 4. Annin taidokkaasti handlaamana ja seuraneitimme Saana Paras Narttu 4. Ryhmäkehässä Late jaksoi nuoresta iästään huolimatta edelleen esiintyä nappiin. Sijoille ei kuitenkaan vielä tällä nuorella miehellä ollut aikuisten koirien seassa asiaa:) Loistava päivä, loistava sää, loistava seura - kiitos Minna ja Anni!! Kiitokset myös teille kaikille, jotka onnittelitte paikan päällä tippa linssissä ollutta omistaja-kasvattajaa. Alla päivän ROP-VSP-posetus. Keskellä tuomari Grzegorz Robak Puolasta ja oikealla ihana juniorinarttu, Shabash Frankie.

alt

 

Match Show Humppila 19.5. ja Riihimäen ryhmänäyttely 20.5.

 

Tuesday, 22 May 2012 06:50

Kaunis keväinen viikonloppu vierähti kuin siivillä ulkosalla ja koirakinkereissä tiettykin;) Lauantaina suuntasimme Humppilaan mätsäriin kiitellen kerrankin ihanan lyhyttä ajomatkaa. Mukaan lähtivät Lila ja Minna sekä Tara kera ihanan Maukka-pojan (Jagir Onyx), joka on viimeksi ollut minkään sortin kinkereissä mukana puoli vuotta takaperin. Tämä ei herraa kuitenkaan haitannut, sillä se pisteli kehässä kuten vanha tekijä ja tuomarina toiminut Anne Virtainen tokaisikin, että tän kanssa on varmaan käyty...:) Sekä Maukka että Minnan itse esittämä Lila saivat pienissä koirissa punaiset nauhat, mutta palkintosijoille ei tällä kertaa päästy. Mukava reissu kaiken kaikkiaan. Alla Maurizion pöytäposetusta.

alt

Sunnuntaina suuntana oli Riihimäen ryhmänäyttely, jossa tibbet tuomaroi Anne Sume Virosta. Mukana koirista olivat molemmat Minnan murut eli Lassi ja Lila. Lassi oli avoimen luokan toinen SA:lla, mutta PU-kehästä saimme tällä kertaa lämmintä kättä:) Kovasti tuntui Lassia, kuten montaa muutakin urosta se nurmikenttä hajuineen kiinnostavan, mutta tämähän on sitä aikaa kun niitä herkkupeppuja eniten on liikkeellä;) Arvostelu oli Lassimaiseen tapaan jälleen mukavaa luettavaa. Lila kisasi kolmatta kertaa junnuluokassa ja pisteli parastaan kehässä saaden ERIn. Neitoa on hieman ujostuttanut aiemmilla kerroilla, mutta nyt se oli oma reipas itsensä eli mörköikä näyttäisi jääneen taaksepäin. Lilalle myös hieno arvostelu, jossa erityiskiitokset narttumaisuudesta sekä hienoista sivuliikkeistä, go girl;) Alakuvassa neito viilettämässä nurmella.

alt

 

Koiramarssia, Tampereen Kv näyttelyä ja uutisia terveysrintamalta 12.5.2012

 

Sunday, 13 May 2012 20:03

Loimaalla järjestettiin Royal Caninin sponsoroima koiramarssi järjestyksessään kolmannen kerran. Kyseessä on hyväntekeväisyystapahtuma, jossa Royal Canin lahjoittaa jokaista osallistuvaa koiraa kohden 2kg ruokaa valitsemalleen hyväntekeväisyyskohteelle. Mukana marssimassa oli koko J-pesueemme loimaalaisosasto eli Maukka, Lila ja Late. Pienestä tihkusateesta huolimatta paikalla oli noin 60 koirakkoa. Sillä välin Katja ja Nemo (Kiranas Jawahar) suuntasivat Tampereen KV näyttelyyn korkkaamaan junioriluokan. Poika sai brittituomari Frank Kanelta ERIn sekä hienon arvostelun. Kiitokset Katjalle Nemon hyvästä hoidosta sekä ilmoittamisesta näyttelyyn ja Väinö-iskän omistajalle Maaritille kiitokset Nemon handlaamisesta kehässä! Alla pojan pöytäposetus, ikää huimat 13 kuukautta:) Lisäksi sain loistavia uutisia Maaritilta tässä mennä viikolla. J-pesueen Väinö-isukki on todettu myös NCL-terveeksi Lempi-äippämme tavoin, joten koko J-katras on näinollen NCL-puhdas, jee! 

alt

 

Rauman kaikkien rotujen näyttely 6.5.2012

 

Monday, 07 May 2012 06:03

Parin vuoden tauon jälkeen oli aika suunnata taas Raumalle näyttelyyn. Tibbejä oli kutsuttu arvostelemaan Paula Rekiranta, jolle tämä tuomarointitehtävä tibbejen parissa oli laatuaan ensimmäinen. Minna kanssa teimme luksus-reissun vain yhden karvaisen matkaseuralaisen kanssa, joka oli Lassi-poika (Cags-Pa Flashback). Tämä täsmäisku oli onnistunut, sillä Lassi nappasi Raumalta mukaan toisen sertinsä ollen Paras Uros -kisan toinen, jee! Nyt enää yksi serti siis uupuu valionarvosta, jonka jälkeen Lassi jääneekin Minnan mukaan "osa-aikaeläkkeelle";) Kiitokset Minnalle ja muille tibbeihmisille hauskasta kevätpäivästä!

alt

 

Kankaanpään ryhmänäyttely 22.4.2012

 

Monday, 23 April 2012 17:10

Kankaanpään ryhmänäyttely on paikka, jonne on aina kiva mennä. Järjestelyporukka on mielettömän aktiivista, kun häkit autetaan tarvittaessa lähes kehien laidoille asti ja tunnelma on aina jotenkin niin leppoisa:) Tibbetuomariksi vaihtui Veli-Pekka Kumpumäki. Late kisasi toista kertaa junnuluokassa saaden hienon arvostelun ja sijoittuen luokkansa toiseksi kera ERI:n ja SA:n. Paras Uros -kehässä Late pisteli vielä neljänneksi ohi parin valiouroksen. Virallisen näyttelyuransa avasi Pohjanmaalla asusteleva J-pentueemme trikkitytteli Jola (Kiranas Jayalalita). Neitoa arvelutti kovasti näyttelypaikan lattia, eikä se oikein suostunut sillä liikkumaan. Häntä tosin vispasi vimmatusti, kun tuomari tuli neitoa pöydälle tutkimaan:) Jolalle kehästä EH ja kovasti tärkeää kokemusta jatkoa ajatellen. Mukana matkassa oli myös Ritvan silmäterä, hava-poika Luca. Herra esiintyi jälleen kerran hyvin omanarvontuntevasti ja saikin tiukkaa linjaa pitäneeltä Markku Kipinältä ERI:n ja SA:n sijoittuen ison avoimen luokan toiseksi. Suurkiitokset äipälle ja Ritvalle matkaseurasta - jälkimmäiselle myös kuskina ja roudarina toimimisesta;) Tuula-Kaisalle kiitokset Jolan hienosta hoidosta sekä näyttelyyn ilmoittamisesta! Kuvat ovat mitä ovat, sanoi kuvaaja, mutta tässä niitä nyt kuitenkin muutama on:)

alt

alt

alt

 

<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>

Page 2 of 4

News 2012

Maaliskuun turinoita

 

Sunday, 01 April 2012 12:15

Vähän on nyt jäänyt tämä sivujen päivittäminen, pahoitteluni siitä:) Siksipä kokoankin nyt tämän saman otsikon alle kaikki maaliskuun uutisoinnit. Vuotuinen tiibetinterrierien erikoisnäyttely järjestettiin tänä vuonna Lohjalla. Tuomarina toimi Glenn Davies Englannista, joka kasvattaa tibbejä kennelnimellä Waterley. Loimaalaisväriä edustivat Lempi, Lassi, Late ja Lila. Tuloksilla ei tällä erää päästy juurikaan juhlimaan ja etukäteen tekemäni arvio siitä, että loimaalaisvahvistukset Lilaa lukuunottamatta ovat brittivieraalle liian suuria, piti paikkaansa;) Lassille kuitenkin hienosti ERI ja SA. Muiden oli tyytyminen olemaan Erittäin Hyviä:). Esitimme myös Leinon Marjon Cags-Pa kasvattajaryhmän Marjon itsensä lomaillessa Nizzan auringossa. Ryhmässä esiintyivät Lempi ja Lassi kera Lempin Elle-siskon sekä sukulaistyttö Danan. Koirat ovat alla olevassa kuvassa juuri tässä järjestyksessä. Ryhmä palkittiin kunniapalkinnolla. Kiitokset mukavasta päivästä kaikille asianosaisille, eritoten Minnalle, jota ilman en olisi selvinnyt neljän koiran kanssa. Kiitokset kuvista Mika Törö! Hänen ottamansa yksilökuvat koirista on päivitetty niiden omille sivuille.

alt

Niin se aika vaan kuluu ja 29.3. tuli vuosi täyteen siitä, kun ihana kymmenpäinen J-pesue näki päivänvalon. Onnittelut vielä tätäkin kautta koko konkkaronkalle eli Lillille, Timille, Nemolle, Maukalle, Sampsalle, Popille, Räbälle, Latelle, Jolalle ja Lilalle!!! Alla muutamia kuvia, joita olen omistajilta saanut. Kuvissa komeita raamejaan esittelee Nemo (Jawahar), Beatles-henkistä etutukkaansa Lilli (Jayamala), uutta leluaan Maukka (Jagir Onyx) ja myöskin otsatukkamuotia Räbä (Javier Onyx). Kiitokset kuvista ja vesseleiden hyvästä hoidosta:)

alt

alt

alt

alt

Late osallistui ainoana tiimistämme Loimaalla 31.3. järjestettyyn Match Showhun. Herra kun on nyt haastavassa iässä, olen päättänyt sen kanssa käyttää kaikki lähelle osuvat harjoittelumahdollisuudet hyväkseni. Lisäksi jatkoimme rallytokossa alkeiskurssin perään heti jatkokurssille samasta syystä. Mätsärissä Late osallistui ensimmäistä kertaa pienten koirien luokkaan, koska tuo vuoden ikäpaalu tuli täyteen edellisellä viikolla. Tuomarina toimi Maiju Salonen, joka osoittikin Latelle ykköspalkintopallia. Loppupeleissä herra oli vielä BIS-2. heti koko näyttelyn kauneimmaksi valitun komean malamuuttiuroksen vanavedessä:) Kiitokset järjestelyporukalle mukavasta tapahtumasta, ei näitä Loimaalla koskaan liikaa ole;) Alla herran posetus, kiitokset kuvasta Elina Tähkävuorelle! Late käväisi myös kuun puolivälissä Turussa silmä- ja polvitarkastuksessa. Kummatkin todettiin terveiksi. Valitettavasti vain uusien sääntöjen mukaan, joista en ollut itse kartalla, polvitutkimustulos jäi epäviralliseksi. Tämä siksi, että poika oli tutkittaessa kaksi viikkoa vaille yksivuotias. Nooh, se voidaan uusia sitten joskus myöhemmin:)

alt

 

Match Show Salo 26.2.2012

 

Thursday, 01 March 2012 06:40

J-sisarukset Late ja Lila harjoittelivat mätsärissä Salossa. Melko ahtaissa olosuhteissa kakarat saivat loistotreeniä virallisia kehiä ajatellen. Pennut tuomaroi Paula Pääkkönen ja niitä olikin paikalle saapunut noin nelisenkymmentä kappaletta. Lila sai paristaan punaisen nauhan ja oli vielä noin kahdeksan parhaan joukossa kaikista punaisen nauhan saaneista pennuista. Late kiri tiensä pentujen sinisten kakkoseksi. Kumpikin jaksoi liikkua ja esiintyä kauniisti, vaikka tämä tuomari todella juoksutti ja juoksutti meitä ringissä. Kiitokset Kallelle kennelpoikana olosta - ei varmaan ole pelkoa, että tulisi tavaksi;)

 

Turku Kv 22.1.2012

 

Thursday, 26 January 2012 19:42

Turun kansainvälinen näyttely aloitti perinteisesti vuoden virallisissa kehissä tiimimme osalta. Tibbejä oli ilmoitettu näyttelyyn huima määrä - peräti 42kpl! Tuomarina hääri australialainen kasvattajatuomari Ashley Reid. Vaikka sijoituksilla ei päästykään tällä erää juhlimaan, oli tunnelma varsin mukava kun paikalla oli niin suuri määrä hauskoja tibbeihmisiä. Loimaalaisjengiä edustivat tällä kertaa Lempi sekä Lempin lapset Lassi ja Lila. Lassi oli avoimen luokan toinen SA:lla. Lempi sai valioluokasta ERI:n ja Lila oli junnunarttujen kakkonen EH:lla. Pikkuneidillemme tämä oli ensimmäinen kisakoitus virallisissa, kuten se myös oli allekirjoittaneelle ensimmäinen kerta virallisessa kehässä kera oman kasvatin. Lila sai kivan arvostelun ja huisisti kokemusta lisää. Tuomari totesi neidon iän kuullessaan että "She is in a very difficult age right now" - oh, yes;) Neitoa ujostutti hieman aussisetä nimittäin:) Alla Mikko Marttisen Lassista nappaama otos, kiitokset siitä!

alt

 

Lassi vuoden 13. menestynein tiibetinterrieri 2011!

 

Thursday, 19 January 2012 17:11

Vuoden tibbetulokset 2011 julkistettiin ja sijalla 13. komeilee miesten mies Lempin ensimmäisestä pentueesta, ihana Lassi-poika:) Tämä on hieno saavutus koko tiimille, etenkin kun ottaa huomioon sen, että Lassi kisasi vain kahdeksan kertaa viime vuonna. Allekirjoittaneella oli kunnia handlata näistä seitsemässä tätä nuorta miestä. Omasta puolestani lähetän onnittelut niin kasvattaja-Marjolle kuin omistaja-Minnallekin!

alt

 

Match Show Loimaa 15.1.2012

 

Sunday, 15 January 2012 19:16

Vuoden 2012 näyttelyt aloitettiin epävirallisesti eli Match Shown muodossa kotipaikkakunnalla. Mukana menossa kokemusta keräämässä olivat ihkut Late ja Lila. Tämä itse asiassa oli vasta muksujen toinen mätsäri, kun viime vuosi vietettiin lähinnä pentunäytelmiä kierrellen. Pentuja oli paikalla hienot 34 kappaletta. Pikkuneitimme Lila mennä pisteli pentujen sinisten parhaaksi sekä vielä koko näyttelyn kauneimmaksi, wau! Hieno aloitus neidolta tähän vuoteen. Latelle pentukehästä punainen nauha; samaten ehdin siinä välissä hakea pienten koirien kehästä Luca-havalle samanvärisen nauhan. Ritva esitti itse Lucan vielä pienten koirien pun.4. sijalle, hienoa. Päivän hauskimmat hetket koin kuitenkin esittäessäni veteraanikehän voittajaksi Tian 12-vuotiaan Dharma-mäykyn - että meillä oli kehässä hauskaa:) Alakuvassa Lila, päivän tuomarit sekä muheva palkintosaalis.

alt

 

<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>

Page 3 of 4

News 2012

Ines on poissa.

 

Sunday, 15 January 2012 19:00

Ihanainen Ines (Kiranas Game Of Love) on poissa. Edellisessä Kiranas-päämajassa Ruskolla on Seija joutunut aloittamaan vuotensa raskaiden päätösten merkeissä. Näissä merkeissä en suin surminkaan olisi halunnut aloittaa vuoden 2012 uutisia :(. Tämä mahtimatami oli veikeän Kiranas H-kaksikon eli myös oman Lolani emä. Osanottoni Seijalle ja voimia!

alt

Kiranas Game Of Love "Ines" (12.8.2001 - 10.1.2012)

"Syttyi taivaalle uusi tähti,
koiraenkelinä tästä maailmasta lähti.
Nyt saat juosta lailla tuulen,
vihreillä niityillä ajattomuuden.
Tuskaa, kipua, surua ole ei -
uni lempeä sinut sateenkaarisillalle vei".

 

18.8.2012 Kouvola All Breeds

Judge Annamaria Tarjan; 23 TT´s.
Kiranas Jawahar "Nemo" BM-2 CAC.

Picture by Katja Lind, Nemo´s owner.

  • 1
  • 2